fbpx

[:bg]

ПЕРФЕКТНО МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ

Организирани и обиколни групи

Комплекс Магура е перфектното място за отсядане на организирани групи. Неговото местоположение осигурява бърз достъп до всички забележителности в тази част на страната. Комплекса предлага широка гама от възможности за разнообразяване на престоя на организираните групи. Открития ресторант и добрата кухня гарантират на нашите гости вкусна храна в приятна обстановка, а чудесната панорама само затвърждава добрите впечатления.


ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

Пещера Магура, Белоградчишките скали и крепостта Баба Вида


Белоградчишките скали се намират на 30 мин на юг от Комплекс Магура, пещерата се намира само на 400 м от нас, а град Видин и неговата разкошна крепост Баба Вида се намира на 40 мин на север. Това ни прави перфектното местоположение за опознаване на този край от страната.


ПОВЕЧЕХРАНЕНЕ

Панорамен ресторант


Панорамния ресторант се намира до  открития басейн и предлага чудесна панорама към западния дял на Стара Планина. През зимния сезон работи вътрешния ресторант, който се намира в хотела. Те работят цялата година и гарантират на нашите гости вкусна и прясно приготвена храна. Ежедневно и целодневно предлагаме и готвени ястия, както и различни видове супи, така че гостите с по-дълъг престой да могат да се насладят на разнообразна храна.

За организирани групи предлагаме специални менюта, от които те могат да си комбинират така, че да отговарят на техния вкус и бюджет.

За обиколни групи, които не нощуват при нас, имаме възможност да приемем поръчката преди влизане в пещера Магура, и на излизане тя да е изпълнена и хората от групата да бъдат нахранени  без загуба на време с максимално удоволствие от вкусна и топла храна.

ЗА ЦЕНИТЕЛИ

Винени дегустации


Винарна Магура се намира на 1 км от нас. Произвежданото в нея естествено пенливо вино – пампанско, отлежава в специално обособена естествена зала, някога част от пещера Магура. В тази уникална зала се провеждат по зявка дегустации на специална селекция вина Магура, както и на шампанското. При желание можем да организираме дегустации, като се допускат както групови дегустации, така и индивидуални.

ПЪТЕШЕСТВИЕ

Пешеходен преход около Рабишкото езеро


В близост до Комплекс Магура се намира красивото Рабишко езеро.  Има много приятен маршрут, който обикаля езерото, с дължина от 11 км. Тръгва се от комплекса и предствлява чудесна разходка и начин децата да прекарат малко време в природата разговаряйки и забавлявайки се. Маршрута се минава за около 2ч и 30 мин. Можем да направим пикник в средата, където туристите да се разхадят с напитки и леки закуски.

ЗАБАВА

Парти с DJ


Работим с няколко местни дисководещи и можем да организирме по ваше желание вечерно парти – дискотека с танци. Гарантираме ви приятно прекарване и незабравими мигове с всякаква музика по ваше желание.

ПРОХЛАДА

Открит басейн


Откритият басейн предлага перфектната прохлада през горещите летни дни. Намира се до открития ресторант и позволява да бъдат редувани разхлаждане в басейна с приятна напитка в ресторанта.

РЕЛАКС

СПА


Уелнес центърът се състои от сауна, парна баня и джакузи. През студените месеци на годината – есента, зимата и пролетта той осигурява на нашите гости място за релакс и отпускане. Джакузито побира 6 човека. Уелнес центърът се намира в приземния етаж на хотела и разполага с прозорци, което позволява на всички гости да се наслаждават на панорамата, дори и тези, които се намират в джакузито.[:]