fbpx

[:bg]

настаняване

стая или бунгало

Изберете нашия комплекс, за да се насладите на модерен комфорт в сърцето на природата. Разхождайки се около комплекса можете да се натъкнете на сърна, див заек, диво прасе, а от прозорците на своята стая може да видите катеричка. В непосредствена близост до комплекса се намира най-известната пещера в България – Магурата, а на изхода от пещерата пред вас ще се открие единственото безоточно тектонско езеро в България – Рабишкото езеро

Удобства


СТАНДАРТ

Двойна Стая

Стаята разполага с две легла всяко с размери 100/200 см, които могат да се използват като спалня или като две единични легла. Всички стаи имат собствена тераса, бюро, телевизор, климатик, парно отопление и собствен санитарен възел. Предлагаме безплатен безжичен интернет и телевизор с кабелна телевизия.

Цената включва нощувка и закуска за двама човека.

Допълнително легло – 15лв, което включва и закуска.

Деца до 6 години се настаняват безплатно!

Не се позволява настаняване с домашни любимци.


цена

70 лв/нощ


Удобства


СТАНДАРТ

Единична стая

Единичната стая, всъщност е стандартна двойна стая, която се използва от един човек, поради което се предлага с отстъпка от нормалната цена.

Стаята разполага със собствена тераса, климатик, парно отопление, безжичен интернет, сателитна телевизия и собствен санитарен възел.

Цената включва и закуска.


цена

50 лв/нощ


Удобства


СЕМЕЙНО

Студио

Стая с две единични легла всяко 100/200 см, които могат да се използват раделени като единични легла, или допрени във вид на спалня. Преходната стая е разделена от основната стая с врата и разполага с разтегателен диван с размери 140/180, достатъчен за настаняване на двама възрастни хора.

Не се позволява настаняване с домашни любимци.

Цената включва нощувка и закуска на до 4 човека.

цена

95лв / нощ


Удобства


ЦЯЛО

Бунгало

Разполага с едно помещение с две легла всяко с размери 100/200 см, които могат да се използват като спалня или като две единични легла. В същото помещение е разположен и диван, подходящ за настаняване на един или двама човека, както и бюро и телевизор. Отоплява се с климатик. Високият таван и масивни дървени греди създават усещане за простор. Бунгалото разполага със собствена тераса от 15кв.м. с маса и две пейки както и собствен санитарен възел, оборудван с душ кабина. Наличен е безплатен безжичен интернет и ефирна телевизия.

Не се позволява настаняване с домашни любимци.

Цената включва нощувка на до четири човека и закуска

Включена закуска.

цена

95лв / нощ


[:]