fbpx

Стая или бунгало ?

Комплекс Магура разполага с 18 двойни стаи подходящи за настаняване на двойки и семейства с едно дете, 2 студия и 5 бунгала подходящи за настаняване на семейства с две деца. 

Всички помещения имат собствена тераса, климатик, санитарен възел, безплатен безжичен интернет и телевизор с ефирна телевизия.

Комплекс Магура няма възможност за настаняване на домашни любимци.

Прочетете повече туристическа информация в нашата Информационна брошура.

Двойна стая

Стаята разполага с две легла всяко с размери 100/200 см, които могат да се използват като спалня или да се разделят, като две единични легла. Всички стаи разполагат със собствена тераса, бюро, телевизор, климатик, парно отопление и собствен санитарен възел. Предлагаме безплатен безжичен интернет и телевизор с ефирни канали.

Цената включва нощувка и закуска за двама човека.

Деца от 6 до 18 г се настаняват на допълнително легло с цена 20 лв/нощ. Цената включва и закуска за детето.

Деца до 6 години се настаняват безплатно!

Не се позволява настаняване с домашни любимци

Цена:

Петък и събота - 100 лв/нощ
Неделя до четвъртък - 90 лв/нощ

Единична стая

Единичната стая, всъщност е стандартна двойна стая, която се използва от един човек, поради което се предлага с отстъпка от нормалната цена.

Стаята разполага със собствена тераса, климатик, парно отопление, безжичен интернет, телевизор с ефирни канали и собствен санитарен възел.

Цената включва и закуска.

Цена:

Петък и събота - 80 лв/нощ

Неделя до четвъртък - 70 лв/нощ

Студио

Студиото се състои от санитарен възел, преходна стая с разтегателен диван и основна стая с две легла. Стаята е с две единични легла всяко 100/200 см, които могат да се използват раделени като единични легла, или допрени във вид на спалня. Преходната стая е разделена от основната стая с врата и разполага с разтегателен диван с размери 140/180, достатъчен за настаняване на две деца или един възрастен човек.

Студиото е подходящо за настаняване на семейство с две деца или трима възрастни човека и предлага безплатен мобилен интернет и телевизор с ефирни канали.

Не се позволява настаняване с домашни любимци.

Цената включва нощувка и закуска.

Цена:

Петък и събота - 150 лв/нощ
Неделя до четвъртък - 135 лв/нощ

Бунгало

Бунгалото разполага със собствен санитарен възел и едно голямо помощение. В това помещение са разположени две легла всяко с размери 100/200 см, които могат да се използват като спалня или като две единични легла. В същото помещение е разположен и диван, подходящ за настаняване на един или двама човека, както и бюро и телевизор. Отоплява се с климатик. Високият таван и масивни дървени греди създават усещане за простор. Бунгалото разполага със собствена тераса от 15 кв.м. с маса и две пейки. Наличен е безплатен безжичен интернет и ефирна телевизия.

Бунгалото е подходящо за настаняване на семейство с две деца или трима възрастни човека.

Не се позволява настаняване с домашни любимци.

Цената включва нощувка и закуска

Цена:

Петък и събота - 150 лв/нощ
Неделя до четвъртък - 135 лв/нощ