fbpx

[:bg]


Уникално местоположение

съвсем наблизо до пещера Магура и езеро Рабиша с впечатляваща гледка към възвишенията на Стара планина.
забележителности

В региона

виж

Галерия

Място за почивка и преживявания

Комплекс Магура

Комплексът е изграден от ЕТ “Магура – Виктория Стефанова“ и ЕТ “Рабиша – Силвия Харалампиева“ чрез два отделни проекта, финансирани по Програма за развитие на селските райони. Поради близостта на двата обекта двете фирми обединяват усилията си, за да представят заедно своите услуги, които съответстват на еднакво високо качество на обслужването и грижа за клиента.

Изберете нашия комплекс, за да се насладите на модерен комфорт в сърцето на природата. Разхождайки се около комплекса можете да се натъкнете на сърна, див заек, диво прасе, а от прозорците на своята стая може да видите катеричка. В непосредствена близост до комплекса се намира най-известната пещера в България – Магурата, а на изхода от пещерата пред вас ще се открие единственото безоточно тектонско езеро в България – Рабишкото езеро

Комплексът е открит на 11 декември 2015г. Разполага с 20 стаи, пет къщи за гости, летен и хотелски ресторант, открит басейн, луксозен уелнес център и великолепна гледка. Тук винаги ще ви посрещнат с усмивка и ще се погрижат за вашето добро настроение.