настаняване

стая или бунгало

Изберете нашия комплекс, за да се насладите на модерен комфорт в сърцето на природата. Разхождайки се около комплекса можете да се натъкнете на сърна, див заек, диво прасе, а от прозорците на своята стая може да видите катеричка. В непосредствена близост до комплекса се намира най-известната пещера в България – Магурата, а на изхода от пещерата пред вас ще се открие единственото безоточно тектонско езеро в България – Рабишкото езеро

http://complexmagura.com/wp-content/uploads/2016/02/room_.jpg
Удобства


СТАНДАРТ

Двойна Стая

Стаята разполага с две легла всяко с размери 100/200 см, които могат да се използват като спалня или като две единични легла. Всички стаи имат собствена тераса, бюро, телевизор, климатик, парно отопление и собствен санитарен възел. Предлагаме безплатен безжичен интернет и телевизор с кабелна телевизия.
Цената включва за закуска за двама човека.
Допълнително легло – 15лв, което включва и закуска.
Деца до 6 години се настаняват безплатно!

цена

60 лв/нощ


http://complexmagura.com/wp-content/uploads/2016/02/double-LUX_.jpg
Удобства


СТАНДАРТ

Единична стая

Единичната стая, всъщност е стандартна двойна стая, която се използва от един човек, поради което се предлага с отстъпка от нормалната цена.
Стаята разполага със собствена тераса, климатик, парно отопление, безжичен интернет, сателитна телевизия и собствен санитарен възел.
Цената включва и закуска.

цена

40 лв/нощ


http://complexmagura.com/wp-content/uploads/2016/02/double-room_.jpg
Удобства


СЕМЕЙНО

Студио

Стая с две единични легла всяко 100/200 см, които могат да се използват раделени като единични легла, или допрени във вид на спалня. Преходната стая е разделена от основната с врата и разполага с разтегателен диван, достатъчен за настаняване на двама възрастни хора.
Цената включва нощувка и закуска на до 4 човека.


цена

85лв / нощ


http://complexmagura.com/wp-content/uploads/2016/02/bungala_.jpg
Удобства


ЦЯЛО

Бунгало

Разполага с едно помещение с две легла всяко с размери 100/200 см, които могат да се използват като спалня или като две единични легла. В същото помещение е разположен и диван, подходящ за настаняване на един или двама човека, както и бюро и телевизор. Отоплява се с климатик. Високият таван и масивна дървена греда създават усещане за простор. Бунгалото разполага със собствена тераса от 15кв.м. с маса и две пейки както и собствен санитарен възел, оборудван с душ кабина. Наличен е безплатен безжичен интернет и ефирна телевизия.

Включена закуска.

цена

85лв / нощ


http://complexmagura.com/wp-content/uploads/2016/02/summer-star-red.png


Резервирайте своята стая

Комфорт в сърцето на природата
РЕЗЕРВИРАЙ