настаняване

стая или бунгало

Изберете нашия комплекс, за да се насладите на модерен комфорт в сърцето на природата. Разхождайки се около комплекса можете да се натъкнете на сърна, див заек, диво прасе, а от прозорците на своята стая може да видите катеричка. В непосредствена близост до комплекса се намира най-известната пещера в България – Магурата, а на изхода от пещерата пред вас ще се открие единственото безоточно тектонско езеро в България – Рабишкото езеро

http://complexmagura.com/wp-content/uploads/2016/02/room_.jpg
Удобства


СТАНДАРТ

Двойна Стая

Стаята с две единични легла или спалня. Допълнително легло – 15лв. Деца до 6 години – безплатно! С включена закуска.

цена

60лв / нощ


http://complexmagura.com/wp-content/uploads/2016/02/double-room_.jpg
Удобства


СЕМЕЙНО

Студио

Стая с две единични легла или спалня и разтегателен диван в преходна стая. Стандартно настаняване – 4 човека. Допълнително легло – 15лв, Деца до 6 години – безплатно. С включена закуска.

цена

85лв / нощ


Удобства


СТАНДАРТ

Единична стая

Стандартна двойна стая за единично ползване с включена закуска

цена

40лв / нощ


Удобства


ЛУКС

Единична стая

Луксозна двойна стая за единично ползване с включена закуска

цена

55лв / нощ


http://complexmagura.com/wp-content/uploads/2016/02/double-LUX_.jpg
Удобства


ЛУКС

Двойна Стая

Двойната стая лукс има всички удобства на стандартната стая, но банята е по-голяма и е оборудвана с вана вместо душ кабина, а също и с биде.
Стаята разполага с две легла всяко с размери 100/200 см, които могат да се използват като спалня или като две единични легла. Всички стаи имат собствена тераса, бюро, телевизор, парно отопление и собствен санитарен възел. Предлагаме безплатен безжичен интернет и телевизор с кабелна телевизия.

Включена закуска.

цена

75лв / нощ


http://complexmagura.com/wp-content/uploads/2016/02/bungala_.jpg
Удобства


ЦЯЛО

Бунгало

Спалнята разполага с две легла всяко с размери 100/200 см, които могат да се използват като спалня или като две единични легла. В спалната има и диван, подходящ за настаняване за един или двама човека, бюро и телевизор. Отоплява се с климатик. Високият таван и масивна дървена греда създават усещане за простор. Бунгалото разполага със собствена тераса от 15кв.м. с маса и две пейки както и собствен санитарен възел, оборудван с душ кабина. Наличен е безплатен безжичен интернет и ефирна телевизия.

Включена закуска.

цена

85лв / нощ


http://complexmagura.com/wp-content/uploads/2016/02/summer-star-red.png


Резервирайте своята стая

Комфорт в сърцето на природата
РЕЗЕРВИРАЙ