fbpx

Комплекс Магура е малък семеен комплекс разположен в сърцето на Северозападна България. На 400 метра преди входа на Пещера Магурата, той е идеалната точка за изследване на този удивителен край на страната. Белоградчишките скали се намират на 30 минути на юг с автомобил а град Видин с уникалната средновековна крепост Баба Вида и прекрасната си речна градина – на 45 минути на север.

Липсата на каквито и да било заводи и промишлени предприятия в радиус от 100 километра обуславят прекрасния въздух и чистата и запазена природа в този край на страната. Северозападна България често шеховито е наричана “Северозападнала България”, но ние смятаме, че много по-коректно е наименованието “Северозапазена България”

В Комплекс Магура можете да се посветите на културен туризъм, като посетите многобройните забележителности в близост, а вечер да релаксирате в приятните прохладни летни вечери в летния ресторант до открития басейн, като се насладите на невероятната 180 градуса панорама към хълмовете и върховете на Западна Стара планина. 

За тези, които желаят по-динамична почивка, можем да предложим панорамна обиколка на красивото Рабишко езеро, пеша или с велосипед под наем.